Köpinformation

Osbydörren är inte den största producenten och vi har inte för avsikt att bli den största. Fördelen med oss är att du inte försvinner i mängden. Vi ger dig god service och kvalitetsvaror, baserat på tradition och nytänkande.

Vår tillverkning är ett hantverk enligt gammal tradition i egen fabrik i Osby. Vi har i tre generationer gjort våra kunder nöjda med vår goda serviceanda. Tack vare vår egen fabrik har vi möjlighet att göra specialbeställda dörrar och snickerier för varje specifikt behov och önskemål. Osby-dörren uppfyller med god marginal kraven i Svensk byggnorm. Våra höga krav på säkerhet och kvalitet innebär att vi kan lämna 10 års formgaranti samt 2 års kvalitets-garanti enl. SIS 817304. Detta gäller ej dörrar som är större än M 10×21.

Konstruktion

Osbydörren är uppbyggd kring en kärna av 50 mm s–200 mx cellplast. Båda sidor belagda med 0,5 mm aluminiumplåt och därefter ett spärrfanér/hdf-platta. Dörrbladen beläggs med plywood, teak, ek eller hdf.

Karmen tillverkas enl. std exakta karmyttermått 886, 986 bredd och 1976, 2076 höjd. Utöver dessa mått kan även karmpålimning göras. Det går också att specialbeställa mått. Karmdimension 55×105 mm.

Glas ingår i priset för dörrar med glasurtag. Vi monterar isolerglas D4-12 superenergi som standard. De kan ej demonteras utifrån. Beslagning: Vi levererar våra dörrar med Assa 8765 lås och säkerhetsslutbleck 1887. Dörren levereras med 3 st blanka gångjärn med bakkantssäkring, justerbara. Tätnings-listen är fabriksmonterad i dörrbladet.

Leverans

Leveranstiden är alltid från vår fabrik den vecka det anges d.v.s. ej på plats den vecka det anges. Leveranstiden är preliminär. Exakt leveransdag kan inte anges långt i förväg. Leveransvillkoren är alltid fritt Osby om inget annat anges och enligt ABM 92. Kostnad för frakt, pall och emballage tillkommer alltid på priset. Vid betalning mot efterkrav tillkommer 400:–. Vid telefonavisering tillkommer 200:– och vid leverans ut till konsument offererar vi fraktpriset. Transportskador och reklamationer: Alla varor skall granskas vid mottagning. Synliga fel skall direkt påtalas till transportören och till oss, absolut senast 7 dagar efter mottagande av varorna. Fellevererade och skadade varor får ej monteras. 

OBS! Alla snickerier anges alltid i antingen modul eller karmyttermått och vi anger alltid bredd x höjd.