TF Osbyfönstret

Hantverk & snickarglädje i sin renaste form. 

Om TF Osbyfönstret

Fönster har vi marknadsfört och sålt under en mängd av år och vi vet att det krävs både kunskap och lång erfarenhet när det gäller att välja rätt fönster åt våra kunder.  Oavsett om det gäller privata hem, hyres- eller industrifastigheter så hittar du garanterat fönstret hos oss. Design och utförande varierar och förutom standardlösningar tillverkas mycket specialfönster. 

Att tillverka fönster till en 100 år gammal villa är lika enkelt som att tillverka fönster till den modernaste villan. Kontakta oss gärna om du har speciella önskemål – vi lovar att göra vårt yttersta för att hjälpa dig!

Fönster vi producerar

Kulturfönster & gammeldags fönster

Kopplade fönster 1+1, 2+1

Specialfönster med isolerglas (trä)

Inåtgående Europa-fönster

Utåtgående Skandinaviska-fönster

Vikparti & Skjutparti

PVC-fönster

Egen produktion = större valfrihet

Tack vare vår egna produktion av dörrar kan vi alltid leverera fönster enligt kundens alla önskemål. Vi tillverkar specialfönster enligt tradition med många års erfarenhet av genuint hantverk.

När hantverk & teknik möts

TF Osbyfönstret kopplar ihop modern teknik med klassiskt hantverk. Detta gör att vi kan skapa vackra fönster med millimeterprecision.

 

Fönsterprofiler

En rätt vald fönsterprofil kan vara en detalj som ger ett hus det där ”lilla extra”. Beslutet om fönsterprofil bör grunda sig i övriga husets estetik och såklart er egna smak. Profilen kan förstärka det visuella ni vill uppnå med fönster och dörrar, vi hjälper gärna er i valet av fönsterprofil.

Profil 1
Hel kula
(Kärt barn har många namn, så som “pärlan” & “allmoge”)

Profil 2
Svanshals

Profil 3
Rak 45°

Profil 4
Halvkula

Profil 5
Rak

Fönsterkitt


Vi tillverkar våra kulturfönster enligt gammal tradition och där hör det till att fönsterglasen sätts på plats med kitt.

Kulören bestämmer ni

Valmöjligheterna är oändliga när det gäller färgen på era fönster. Du kan välja ur ett flertal olika färgskalor som NCS- eller RAL-skalan. Det går även att få era fönster målade i olika färger på in- och utsida. Kontakta gärna oss för mer information. Vi rekommenderar RAL-kulörer då dessa är mer ljusbeständiga.